missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
28ste Algemeen Kapittel

Men treedt de “beslissingsfase” in

30 mei 2016
dinsdag 31 mei 2016 door D.F. (Vertaling), Webmaster

Met de meer volledige visie van de toekomst, centreert de onderscheiding zich op een meer concrete en praktische zaak : Wat moet er gebeuren opdat deze droom zich realiseert ? Welke zijn de veranderingen die moeten aangebracht worden aan onze structuren, onze reglementen, onze manieren van te werk gaan, onze praktijken… opdat deze droom zich zou kunnen realiseren ? Welke soort verkozen leiderschap zal de leden van de gemeenschap helpen om deze visie werkelijk te beleven en om de verantwoordelijkheid van het leiderschap en de dienst van de gemeenschap te delen ?

Intussen, hebben de kapitulanten één van de vier assistenten van de Algemene Overste gekozen. Het betreft hier [bleu marine] Didier Sawadogo [/bleu marine], die de gemeenschap van het Generalaat vertegenwoordigt.

JPEG - 15.8 kB

D[bleu marine]idier[/bleu marine] is geboren in Ouagadougou (Burkina Faso) op 26 juli 1967.

Hij heeft zijn missionariseed afgelegd in Londen op 11 december 1999 en werd priestergewijd in Bobo-Dioulasso op 3 december 2000.

Hij heeft in Mali en in Burkina Faso gewerkt, maar heeft ook heel wat tijd doorgebracht in Rome om er te studeren.

Hij is nu bezig een doctoraatsthesis voor te bereiden.


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 175 / 1123629

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Getuigenissen - Gebeurtenissen  De activiteit van de site opvolgen 28ste Algemeen Kapittel 2016   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License