missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
28ste Algemeen Kapittel

Het einde nadert

9 en 10 juni 2016
zaterdag 11 juni 2016 door D.F. (Vertaling), Webmaster

De laatste meters worden doorlopen, nog slechts 21 uur en het 28ste Algemeen Kapittel van de Missionarissen van Afrika is afgelopen.

[bleu marine]09/06/2016[/bleu marine]

In de loop van de voormiddag, hebben de kapitulanten de voorstellen van de strategische plannen, voorbereid door de zes werkgroepen, persoonlijk gelezen, daarna in groep besproken. Deze strategische plannen die tot stand werden gebracht voor de volgende domeinen : Missie, Financies, Spiritualiteit, Gemeenschap, JPIC & RC, sociale Media, Parochies, Beginvorming, Begeleiding van de jonge confraters, gespecialiseerde Studies, permanente Vorming.

[bleu marine]10/06/2016[/bleu marine]

In de loop van de voormiddag, na een bespreking in de voltallige vergadering, hebben de kapitulanten hun stem uitgebracht over deze tekstprojecten van de fase van “Planning”.

In de namiddag hebben de leden van het Kapittel geluisterd naar het rapport en de voorstellen van de juridische commissie van het Kapittel. Verschillende artikels worden voorgesteld om veranderd of ingebracht te worden in onze Constituties et Wetten, meer in het bijzonder in verband met de oprichting van een financiële raad en van bepaalde aspecten van het beheer. Na een pauze, hebben de kapitulanten gestemd over elk van de voorstellen van de juridische commissie.

Op het einde van de dag hebben de kapitulanten het dossier ontvangen van de verschillende teksten die morgen zullen gestemd worden.


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 157 / 1159537

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Getuigenissen - Gebeurtenissen  De activiteit van de site opvolgen 28ste Algemeen Kapittel 2016   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License