missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be

Broeders van Liefde: 27 jonge novicen ingekleed in Nairobi

woensdag 4 maart 2020 door Webmaster2

[bleu marine]In het internationale noviciaat van de Broeders van Liefde in Nairobi zijn afgelopen zaterdag 27 jonge mannen ingekleed als novice van de congregatie.[/bleu marine]

Op zaterdag 29 februari 2020 werden in het Internationaal Noviciaat van de Broeders van Liefde in het Keniaanse Nairobi 27 jonge mannen ingekleed als novice in de congregatie. Na een week spirituele begeleiding door de generale overste broeder René Stockman, ontving deze laatste de 27 jonge mannen en nam hen op in de congregatie als novice. Hun noviciaatsopleiding zal twee jaar bedragen, waarna ze hun eerste professie kunnen uitspreken voor een periode van één jaar. Nadien volgen vernieuwingen tot ze na zes jaar toegelaten kunnen worden voor het uitspreken van hun eeuwige professie. Ondertussen zullen de meesten zich verder professioneel hebben bekwaamd om als broeder van Liefde ingeschakeld te kunnen worden in diverse apostolaatswerken.

De novicen komen uit acht landen: DR Congo, Rwanda, Burundi, Centraal-Afrikaanse Republiek, Tanzania, Malawi, Mozambique, India en Papoea-Nieuw-Guinea. We verwelkomen onze novicen van harte en hopen dat ze gedurende hun noviciaatsopleiding een dieper inzicht kunnen krijgen in het charisma van de congregatie en het leven van een Broeder van Liefde, besluit het persbericht van de congregatie.


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 163 / 1125276

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen De Zending gaat door...   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License