missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
COVID 12-12

Humanitaire organisaties lanceren oproep COVID 12-12

woensdag 29 april 2020 door Webmaster2

De hulporganisaties van het Consortium 12-12 bundelen opnieuw de krachten voor de strijd tegen het coronavirus in de ontwikkelingslanden.

Het Consortium 12-12 lanceert onder de naam COVID 12-12 een oproep tot solidariteit met kwetsbare ontwikkelingslanden geraakt door de coronapandemie. Geconfronteerd met deze ongeziene crisis bundelen de 7 humanitaire organisaties van Consortium 12-12 – het Belgische Rode Kruis, Caritas International België, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit, Plan International België, UNICEF België – opnieuw hun krachten om de pandemie te stoppen en miljoenen levens van kwetsbare mensen te redden.

Samen tegen Covid-19 © Consortium 12-12
De ngo’s willen de essentiële hulp bevorderen bij de bevolking van meer dan 40 landen, vooral in Afrika (DR Congo, Burkina Faso, Senegal, Zuid Afrikan…) maar ook in het Midden-Oosten (Syrië, Palestijnen gebieden, ... ), Azië, Haïti en Latijns-Amerika. De ingezamelde fondsen zullen worden in deze landen gebruikt voor de steun aan 5 prioritaire sectoren:

gezondheid
water en hygiëne,
voedsel- en levensonderhoud,
kinderbescherming en
onderwijs.


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 163 / 1114421

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen De Zending gaat door...   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License