missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
PAX CHRISTI INTERNATIONAL

Kerstwensen en gebeden voor Bethleem

zaterdag 22 december 2007 door J.V.

Beste vrienden,

Zend a.u.b. uw Kerstwensen en gebeden per e-mail voor 25 december. Bij voorkeur in het Engels; maar natuuriijk mag iedereen zijn gebeden en wensen ook in zijn eigen moedertaal verzenden. Dergelijke boodschappen kunt u automatisch op de webstek van Pax Christi plaatsen: www.paxchristi.net
U mag ze ook zenden naar e-mail peace-message@paxchristi.net vanwaar ze op dezelfde webstek, alsook op de webstek van IFOR (www.ifor.org). terecht zullen komen, en - uiteraard - ook naar Bethlehem gestuurd zullen worden.

Bethlehem, geboorteplaats van Jezus Christus, is voor alles een plaats van vrede. Per e-mail een wens of gebed verzenden is een belangrijke manier om contact te nemen met mensen die al zo lang uitzien naar een boodschap van hoop. Onze partners in Bethlehem waarderen ten zeerste deze wensen en gebeden, komende van mensen die niet in hun regio wonen. Deze bemoedigende boodschappen zijn een uitstekend middel om hun isolement te doorbreken. Uw wensen en gebeden zullen gedrukt en verspreid worden als persoonlijke boodschappen, als didactisch materiaal (in scholen bv.) alsook als bijdrage aan interreligieuze gebeden (in cultusplaatsen) en in het pas geopende vredeshuis van het Arab Educational Institute tegenover de Muur aan het Graf van Rachel in Bethlehem. Uw wensen en gebeden kunnen ook ideeën bevatten voor eventuele geweldloze acties. Deze actie zal starten in november 2007.

Verspreid deze e-mail zoveel mogelijk, a.u.b.

Met vriendelijke groeten,

- Claudette Werleigh, Secretaris-Generaal van Pax Christi International

- Dr Hildegarde Goss-Mayr, Ere-voorzitter van International Fellowship of Reconciliation

- Marie-Noëlle von der Recke, Secretaris-Generaal van Church and Peace
(Europees Netwerk van Faith Communities Committed to Nonviolent Discipleship)

- Pater Frans Bouwen, Voorzitter van de Commissie Rechtvaardigheid en Vrede van Jeruzalem
- Mgr. Leo Schwartz, Voorzitter van de Conferentie der Europese Commissies Rechtvaardigheid en Vrede

- Linda Noche, Coordinator Asian Center for the Progress of Peoples


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 1694 / 1102546

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen België  De activiteit van de site opvolgen R+V   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License