missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Homepagina > Afrika > Zuid Afrika > Zuid Afrika

Zuid Afrika

De Missionarissen van Afrika in Zuid Afrika

Artikels van deze rubriek


Pasen 2010

De toekomst van Thembalabasha (Zuid Afrika)

Philippe Docq
donderdag 22 april 2010 door D.F. (Vertaling), Ph. Docq, Webmaster

Gelukkige Paastijd

Ik wens u allen een zeer gelukkige Paastijd. Christus is uit de doden opgestaan en heeft ons meegenomen om met hem de vrijheid van de kinderen van God te ontvangen. Vrijheid van alles wat de “wereld” elke dag weer uitvindt om ons af te leiden van onze ware roeping: de wereld opbouwen waarvan God droomt, een wereld van respect en vriendschap, van vrede en rechtvaardigheid, waarin elkeen de andere zal erkennen als kind van God – kind van het Leven, als je verkiest – en zijn talenten zal kunnen ontplooien die hij gekregen heeft om te wereld te herscheppen.Moord op Pater Louis Blondel (Zuid Afrika)

Diepsloot - South Africa
dinsdag 8 december 2009 door D.F. (Vertaling), Ph. Docq, Webmaster
Maandag 7 december 2009 Het is met een grote droefheid dat ik u het overlijden moet meedelen van Pater Louis Blondel, vermoord in de pastorij van zijn parochie Diepsloot (Pretoria) in de nacht van zondag op maandag 7 december. Ik vind het erg spijtig weer contact met u op te nemen met (...)


Metamorfose

Thembalabasha September 2009 (Zuid Afrika)

Philippe Docq
maandag 28 september 2009 door D.F. (Vertaling), Ph. Docq, Webmaster
Donderdag 27 augustus 2009 Bij jullie pfff… bij ons brrr… </font/ Wel ja, degenen die iets of wat bevoegd zijn in de aardrijkskunde weten het wel: terwijl jullie geleden hebben onder snikhete dagen, was het hier in het zuidelijk halfrond wintertijd met temperaturen die dikwijls terugliepen (...)


Nieuwsberichten

Thembalabasha Juni 2009 (Zuid Afrika)

Philippe Docq
maandag 8 juni 2009 door D.F. (Vertaling), Ph. Docq, Webmaster
Nieuws van Philippe en van het TYC (Tembalabasha Youth Center) Het is bijna zes maanden geleden sinds ik nog iets van me liet weten. Zes maanden die rijk aan gebeurtenissen waren, ook al waren sommige daarvan eerder pijnlijk. Inderdaad, in de loop van de eerste drie maanden van 2009, zijn er (...)


Nuntiuncula N°265 Maart-April 2009

Bisschopswijding van onze confrater
Jan DE GROEF
(Zuid Afrika)

donderdag 30 april 2009 door André-L. Simonart
EDITORIAAL Beste Confraters, Samen met Fons Vanden Boer had ik het voorrecht jullie te vertegenwoordigen op de bisschopswijding van onze confrater Jan De Groef, op 28 maart laatst te Bethlehem in Zuid-Afrika. Ook al hebben jullie er foto’s van gezien op de website van de Sociëteit, had ik (...)


Nieuwsberichten

Thembalabasha - Januari 2009 (Zuid Afrika)

Philippe Docq
dinsdag 3 februari 2009 door D.F. (Vertaling), Ph. Docq, Webmaster
Het ontvangstcentrum van Thembalabasha Jozef is 17 jaar. Hij is afkomstig uit Mozambique, zijn erg donkere huidskleur heeft hem altijd verraden en is de oorzaak dat hij voordurend door de anderen geplaagd en bespot wordt. Vier jaar geleden is hij in Thembalabasha aangekomen en is er om 10 uur (...)


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 1013756

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen Zuid Afrika   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License