missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Jubileum van de 150ste verjaardag

Wedstrijd 150ste Verjaardag

Missiezusters van O. L. Vrouw van Afrika en Missionarissen van Afrika
zondag 15 oktober 2017 door D.F. (Vertaling), Webmaster

[marron]Dit is een uitnodiging vanwege het centraal coördinatiecomité voor het Jubileum van de 150ste verjaardag van de stichting van onze twee missionaire sociëteiten[/marron]

Opmaken van een video clip

Een soort publicitaire spot van 2 minuten 30 seconden tot 3 minuten 30 seconden die het jubileum aankondigt en viert met als bijzonderste kenmerk de missionaire vreugde en het dagelijks en apostolisch leven van de zusters en de paters van gisteren en van vandaag.

Wie mag aan deze wedstrijd deelnemen ?

Iedereen, de Paters, de Broeders, de Zusters, onze kandidaten, onze parochianen en onze vrienden die het talent hebben op dit gebied.

In welke taal moet het opgesteld worden ?

Alle belangrijke talen (van het Westen of van Afrika) van onze provincies mogen gebruikt worden als taal bij het opstellen, ook al hebben de Franse, de Engelse taal en het Kiswahili de voorkeur. Rekening houdend met de gebruikte taal, zullen sommige clips behouden blijven door bepaalde provincies/sectoren voor het plaatselijk gebruik. De eerste selectie zal gemaakt worden op het vlak van de provincies en de sectoren die beter deze talen kennen, en die deze daarna zullen overmaken aan het centraal coördinatiecomité.

Grensdatum voor het indienen (eerste selectie) : 15 december 2017 aan het volgende email adres : webmaster@lavigerie.be of secteur@mafr.be


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 383 / 1148099

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Getuigenissen - Gebeurtenissen   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License