missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Homepagina > Briefjes > Briefjes

Briefjes

Artikels van deze rubriek


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2016 (Briefjes )

donderdag 24 december 2015 door Webmaster
“De liefde komt van God. Iedereen die liefheeft, is een kind van God en kent God, want God is liefde.” 1Joh 4,7-8. Beste internauten, Ik verwacht dat jullie ‘de wereld wakker schudden’ In 2016, weest profeten die getuigen hoe Jezus heeft geleefd op deze aarde. Paus Franciscus (...)


Ras el ’Am (Briefjes )

woensdag 14 oktober 2015 door Webmaster
Koul ’am wa entoum bikheir (Toekomstige jaren vol geluk!)


P A S E N - 2 0 1 5 (Briefjes )

zaterdag 4 april 2015 door Webmaster
De Missionarissen van Afrika in België wensen aan al degenen die onze site raadplegen een gelukkig en zalig Paasfeest. Voor een betere wereld, laten wij allemaal menselijker worden. Zalig Pasen !!


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2015 (Briefjes )

woensdag 24 december 2014 door Webmaster
Het is ’s nachts dat het goed is te geloven in het licht. Chanteclerc – Edmond Rostand Een zalig Kerstfeest En moge dit licht over uw ontmoetingen schijnen gedurende heel 2015 De Belgische Missionarissen van Afrika (Witte Zusters en Witte (...)


P A S E N - 2 0 1 4 (Briefjes )

zaterdag 19 april 2014 door D.F. (Vertaling), Webmaster
De Missionarissen van Afrika in België wensen aan al degenen die onze site raadplegen een gelukkig en zalig Paasfeest. Moge de Verrezene u zijn Liefde geven en uw leven van elke dag vernieuwen. Vreugdevol Pasen !!


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2014 (Briefjes )

dinsdag 24 december 2013 door Webmaster
Kerstmis is de ontmoeting van God met zijn volk… De tederheid van Kerstmis moet onze onverschilligheid opzij duwen. Paus Franciscus Een zalig Kerstfeest En moge dit licht over uw ontmoetingen schijnen gedurende heel 2014 De Belgische Missionarissen van Afrika (Witte Zusters en (...)


PASEN - 2013 (Briefjes )

zaterdag 30 maart 2013 door De Wulf Mark, Webmaster
De Missionarissen van Afrika in België wensen aan al degenen die onze website raadplegen een gelukkig en zalig Paasfeest. Met de Verrezen Heer, open de deur van je hart. Ga de anderen tegemoet met Gods tedere liefde. Vreugdevol Pasen (...)


Vasten 2013 (Briefjes )

vrijdag 15 februari 2013 door Webmaster
Het vasten dat Ik wens is dit: Zondige boeien slaken, de bomen van het juk verbreken, de verdrukten in vrijheid laten gaan, elk juk in stukken slaan, uw brood delen met de hongerigen, de dakloze zwervers opnemen in uw huis, de naakten die gij ziet, kleden, en u niet afkeren van uw (...)


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2013 (Briefjes )

maandag 24 december 2012 door Webmaster
Beste internauten, De Belgische Missionarissen van Afrika (Witte Zusters en Witte Paters) wensen u Een vreugdevol Kerstfeest Moge het licht van Kerstdag over uw ontmoetingen schijnen gedurende heel 2013


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2012 (Briefjes )

zaterdag 24 december 2011 door Webmaster
Beste internauten, De Belgische Missionarissen van Afrika (Witte Paters) wensen u een vreugdevol Kerstfeest en een gezegend Nieuwjaar


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 987420

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Briefjes   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License