missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Homepagina > Briefjes > Briefjes

Briefjes

Artikels van deze rubriek


Vastentijd 2011 (Briefjes )

vrijdag 11 maart 2011 door Webmaster
Jesaja 58 6 Is dit niet het vasten dat ik verkies: misdadige ketenen losmaken, de banden van het juk ontbinden, de verdrukten bevrijden, en ieder juk breken? 7 Is het niet: je brood delen met de hongerige, onderdak bieden aan armen zonder huis, iemand kleden die naakt rondloopt, je (...)


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2011 (Briefjes )

dinsdag 21 december 2010 door André-L. Simonart, Webmaster
Beste internauten, Wij wensen dat het licht van Kerstdag overvloedig moge stralen in uw harten, en zo de schoonheid er van hernieuwen. Dat dit licht van Kerstdag ons in staat moge stellen om ons met zachtheid en medelijden te buigen over elke menselijke broosheid en zwakheid en ook de (...)


Bericht (Briefjes )

zaterdag 4 september 2010 door Webmaster
Een bug van het Spip programma heeft gedurende 48 uren het vertonen van de „Lavigerie” site verstoord. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.


P A S E N - 2 0 1 0 (Briefjes )

zaterdag 3 april 2010 door André-L. Simonart
Dat Pasen u met de genade mag overweldigen die God voor u bereid heeft in Jezus, zijn Zoon, die de dood overwon en u met zich binnenvoert in de tuin van het Leven. ZALIG PASEN !


Zalig Kerstfeest en Gezegend Nieuwjaar 2010 (Briefjes )

donderdag 24 december 2009 door André-L. Simonart
Bij het einde van dit jaar zenden ze alle onze internauten onze beste wensen voor een gezegend Nieuw Jaar 2010. De eerste tien jaren van de XXIe eeuw werd getekend door enkele gebeurtenissen die ons duidelijk hebben getoond hoe broos en kwetsbaar onze planeet en onze samenleving zijn (...)


Nieuws van de Sociëteit

Het Algemeen Kapittel - 2010 (Briefjes )

Band APRIL MEI JUNI 2009
woensdag 1 juli 2009 door André-L. Simonart
Ten geleide Om de zes jaar vindt het Algemeen Kapittel van onze Sociëteit plaats. Het volgende Kapittel begint op 10 mei 2010 en gaat door in ons huis te Rome. Het zal ditmaal 42 leden tellen. Een eerste groep daarvan bestaat uit de Generale Overste met zijn vier assistenten en uit de negen (...)


Beste Wensen voor 2009 (Briefjes )

woensdag 31 december 2008 door Webmaster
Beste wensen voor een jaar 2 0 0 9 vol scheppende liefde. De Auteurs van de Site Lavigerie


Vrolijk Kerstfeest... (Briefjes )

woensdag 24 december 2008 door Webmaster
Vrolijk Kerstfeest Vrede en Rechtvaardigheid op aarde voor alle mensen...


Een recept voor een goede dag... (Briefjes )

Nuntiuncula 648 - jan. - feb. 2008
zaterdag 1 maart 2008 door J.V., M.N. (Vertaling)
RECEPT Een lezer vond dit recept waar hij de schrijver niet van kent. Maar hij denkt dat het ons allen wel goed zal doen... Je neemt: 2 deciliter geduld 1 kop goedheid 4 lepels goeie wil 1 snuifje hoop 1 dosis goeder trouw Daarna bijvoegen: 2 handvollen verdraagzaamheid 1 builtje (...)


Beste Wensen (Briefjes )

maandag 31 december 2007 door Webmaster
Beste wensen voor een jaar 2 0 0 8 vol scheppende liefde. De Auteurs van de Site Lavigerie Wensen van Pater Provinciaal</font/ Aan u allen die onze Website „Lavigerie” bezoeken rond deze feestdagen, wens ik dat uw deur en uw hart mogen openstaan voor uw huisgenoten (...)


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 988638

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Briefjes   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License