missionarissen van afrika
missionnaires d’afrique

L A V I G E R I E . be
Dialoog

Versterk uw broederlijke relaties met de moslims

Paus Franciscus
zondag 13 oktober 2013 door D.F. (Vertaling), Webmaster

[bleu] “Versterk uw broederlijke relaties met de moslims” [/bleu], vraagt paus Franciscus aan de bisschoppen van de regionale Bisschoppenconferentie van Noord Afrika (CERNA), die hij begroet heeft aan het einde van de synthese in de Franse taal van zijn catechese van de woensdag.

De CERNA omvat de katholieke bisschoppen van Algerije, Libië, Marokko, Tunesië en van de westelijke Sahara.

“Welgekomen beste francofonen !” heeft de paus gezegd. “Ik groet meer in het bijzonder de bisschoppen van de regionale Bisschoppenconferentie van Noord Afrika en ik moedig hen aan hun broederlijke relaties met de moslims te versterken.”

Hij heeft de francofonen uitgenodigd de Heilige Geest te aanroepen die levende verbondenheid (“communio”) schept: “Wees niet bevreesd de Heilige Geest te bidden dat hij van elkeen een man en een vrouw met levende verbondenheid zou maken, altijd bereid om met vreugde, aan allen en overal het Evangelie van het Heil te verkondigen ! Een goed verblijf in Rome !


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 254 / 1149214

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen België  De activiteit van de site opvolgen Dialoog   ?    |    titre sites syndiques OPML   ?

Site gebouwd met SPIP 3.0.28 + AHUNTSIC

Creative Commons License